E-Learning

Visual Cursusplanning nu met module E-Learning!

Sinds 11 mei is de module ‘e-learning’ officieel beschikbaar voor Visual Cursusplanning. Deze module koppelt eenvoudig met de e-learning software van ELGN (E-Learning Group Nederland).

Waarom ELGN?

ELGN heeft net als Visual Systems, een gedreven team, dat snel kan schakelen. Wij zochten een groep die net als wij, voor kwaliteit en het gemak van de klant gaat. Ook zagen wij dat al veel van onze klanten tot volle tevredenheid met ELGN werkt. Ze hebben standaard opleidingen maar maken die ook op maat. Dagelijks werken er zo’n 70.000 cursisten met ELGN.

Voordelen ELGN:

  • Volledig webbased
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Altijd actuele lesstof
  • Veilig
  • Prettige leerbeleving, zelfs voor dyslectici!Vraag een demo aan


Waarom e-learning?

E-Learning is hot. Juist nu! Bedrijven willen zo min mogelijk hun mensen in een klas hebben. Daarnaast kunnen de mensen zich buiten kantoortijden voorbereiden. E-learning bespaart ook de opleider tijd en kosten.

Prettig voor de cursist

De e-learning houdt de vorderingen bij. Je kunt precies zien waar je bent. Wil je weten of je de stof goed in je hoofd hebt zitten? Dan kun je in een e-learning een toets doen. Je ziet meteen of je bent geslaagd of niet.

De corona crisis

Veel opleiders zitten zonder inkomsten omdat hun lessen uitgevallen zijn. Toch is de doelgroep niet verdwenen. Ze werken nu vanuit huis. Opleiders kunnen dus door middel van e-learning toch veilig doorgaan met hun werk!

Eenmalig kunnen opleiders investeren in e-learning (het materiaal is er toch al) om vervolgens je huidige of zelfs een veel grotere groep te kunnen bedienen. Zelfs tijdens ziekte of vakantie!

En natuurlijk kan e-learning worden gecombineerd met een zelf georganiseerd groepsexamen of praktijkdag. En dit alles gepland vanuit Visual Cursusplanning.

 


 

Hoe werkt e-learning in combinatie met Visual Cursusplanning?

Al jouw ingeschreven cursisten kunnen aan een e-learning toegewezen worden. Ze krijgen dan automatisch een mail met een beveiligde link naar hun leeromgeving.

In Visual Cursusplanning kun je de vorderingen zien. De e-learning is natuurlijk ook eenvoudig via het klantportaal op te starten.
De cursisten en leidinggevenden kunnen inloggen in het klantportaal en van daaruit de voortgang bewaken en het behaalde cijfer zien.

Kosten module e-learning in Visual Cursusplanning: € 25,- per maandVraag een demo aan


Neem voor meer informatie over de module e-learning in Visual Cursusplanning contact met ons op via info@visualsystems.nl of 0321 31 7799.

Neem voor informatie over e-learning inhoudelijk of een e-learning op maat, contact op met ELGN: info@elgn.nl of 085 773 24 33 (www.elgn.nl)