Cursistenadministratie

Wat doet Visual Cursusplanning met cursistenadministratie?

Alle informatie op slechts één scherm

Iedere persoon in jouw cursistenadministratie krijgt een eigen scherm, ook wel ‘kaart’ genoemd. Op deze kaart staat al zijn informatie: is het een cursist, een leidinggevende? Is het een docent of lotusmedewerker? Of een combinatie van bovenstaande? Mag hij of zij inloggen via het klantenportaal? Op zijn kaart staan ook al zijn herhalingen, historie, planningen en nog veel meer.

Flexibel

Natuurlijk is het mogelijk om eigen velden te kunnen gebruiken in jouw cursistenadministratie. Zo heb je echt alle, voor jou belangrijke informatie op 1 kaart!

Uw cursisten gemakkelijk uitnodigen

Vraag in het uitnodigingsscherm alle cursisten op die aan je filters voldoen en stuur hen, of hun leidinggevende eenvoudig een standaard e-mail of een andere e-mail uit je sjabloon set.

Cursisten inschrijven

Schrijf jouw cursisten in, in de agenda, of laat ze dit zelf doen via het klantportaal. Cursisten en of leidinggevenden krijgen, als je dit wenst, een bevestiging hiervan via de mail.Vraag een demo aan


Certificaten maken

Als jouw cursisten geslaagd zijn, maak je eenvoudig je pasjes en certificaten. Deze kunnen ze zelf downloaden via het klantportaal. Maar je kunt ze ook via e-mail versturen.

Factureren

Maak in 1x alle facturen voor jouw klanten. Het systeem zal zelf zien welke cursisten bij welk bedrijf horen en de facturen klaarzetten om gecontroleerd en geprint/ via e-mail verstuurd te worden. Natuurlijk houdt het programma rekening met de prijzen die je met de klant hebt afgesproken.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een cursist hangt aan een bedrijf. Een bedrijf kun je als ‘dochterbedrijf’ aan een ‘moederbedrijf’ hangen. En deze weer aan een volgend ‘moederbedrijf’ enzovoorts. Zo kun je hele bedrijfsstructuren opbouwen met overkoepelende organisaties, zonder limieten.Vraag een demo aan


Cursistenadministratie is ook toegankelijk via het klantportaal

Als je je klanten gebruik laat maken van het klantportaal, dan kunnen ze ook zelf hun kaart bekijken, of als het een leidinggevende is, ook die van zijn cursisten.

Het is ook voor hen mogelijk om documenten zoals bijvoorbeeld certificaten, offertes en facturen van hun cursistenadministratie kaart te downloaden.

Lees meer over de software of vraag een online demo aan!Vraag een demo aan